Step från Design House Stockholm hos oss!

 
I veckan har det ramlat in en fin leverans som vi längtat efter på Hamngatan 10. Inget hem är komplett utan en stege. En ofta bortglömd möbel som brukar ha en förträfflig förmåga att göra intrång på inredningen. Då utan att ge ett alltför stilistiskt intryck. Karl Malmvalls begåvade design på stegen Step är dekorativ samtidigt som stegen fyller sin funktion fullt ut. Den skadar absolut inte att lämnas framme som ett grafiskt tillägg i interiören. "Vi har mer och mer saker i våra hem, elektriska prylar, vitvaror, etc. Vi använder våra lägenheter från golvet ända upp till taket. Jag vill lämna stege lätt tillgänglig på väggen, i stället för att gömma undan i en garderob" säger Karl själv.
 
Han har ett stort intresse för de mekaniska aspekterna i designen och har haft det inom sig sedan barnsben. Hans farfar grundande en av Sveriges mest kända möbelfabriker och det praktiska såväl som estetiska tänket verkar alltså ha efterverkningar i de senare generationerna. Step ä bara att vika ihop och hänga på väggen, eller låta stå framme som dekorativ hylla.
Stegen är slipad och lackad åtskilliga gånger för att absolut garantera att alla skarvar är osynliga och finishen slät. Stegen finns i färgerna vit, svart och röd i högblank lack. Välkommen till oss för att spana in! ...och låta fingrarna svepa över....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0