Nu tar vi ännu ett steg...


BUSIGT BRA KUNDKVÄLLNu på måndag 21/2 har vi kvällsöppet mellan 17.00 och 20.00.
20% rabatt på alla barnkläder från Villervalla och MeToo.

Alla handlande kunder får en goodie bag!

Välkommen!


♥♥♥ Alla-hjärtans-dag ♥♥♥

Du glömmer väl inte...
På måndag är det årets mest romantiska dag och vad kan då passa bättre än att ge din älskling En kärleksförklaring? Vi har nu äntligen fått in dessa efterfrågade fylla-i-böcker från Glimra Förlag!

En kärleksförklaring är fyll-i-boken till din kärlek, den bästa kärlekspresenten framför alla andra! I boken skriver du om minnen, känslor och tankar kring förhållandet. Det finns plats att dokumentera det första mötet och hur allt kändes då, hur vardagen ser ut just nu och vilka drömmarna är för framtiden.

 

Passa på att fira lite extra i år genom att fylla i böckerna Till min mamma, Till min pappa, Till dig, Lilla hjärtat och naturligtvis En kärleksförklaring. Det kommer garanterat att uppskattas!
Det handlar om att ge fler människor lite omtanke och om att verkligen tala om allt det där vi borde säga till dem som står oss allra närmast. Böckerna är fantastiska presenter som hjälper dig sätta ord på dina känslor. Lycka till!


Invigning inom kort!

2010 var ett bra år för Hamngatan då vi stolt kunde presentera ny hemsida, facebook och blogg. Vi öppnade även en ny exklusiv kundklubb.

2011 kommer att bli ännu bättre!

Inom de närmsta veckorna kommer vi att slå upp dörrarna till vår efterlängtade Webbshop för att underlätta för dig som kund. Där kommer du att finna ett stort sortiment av produkter med god design och kvalitet.

Håll ögon och öron öppna så kommer ett datum för invigningen inom kort!!


Allas favorit!

Villervalla – alla barn och vuxnas favoritplagg!
Nu har vi fyllt våra galgar med Villervalla Spring 2011.

Välkommen i på Hamngatan 12 för att ta en närmare titt!


Denna nyinkomna kollektion är helt fantastisk tycker vi, vad säger ni?
Sätt färg på tillvaron!

Det behöver inte vara tråkigt och enformigt att baka!
Glöm de traditionella vita bakformarna, vi presenterar bakformar du aldrig tidigare skådat. Sätt färg på tillvaron med Kalasform, de gör helt fantastiskt fina bröd- muffin- och tryffelformar. Med bakformar i härliga färger och mönster blir bakningen ännu roligare! Ett gott bröd bakat i en snygg brödform kan även bli en uppskattad present. Brödformen passar också utmärkt till sockerkaka och pajer. Baka ditt bröd i en vacker form och ta med på utflykten!

  
I varje förpackning medföljer ett gott recept som tex detta:

5 dl vatten           6 dl dinkelmjöl
50 g jäst              7 dl vetemjöl
2 tsk salt             100 g valnötter
2 msk honung

Värm vattnet till 37 grader. Smula ner jästen i en bunke och rör ut jästen med en del av vattnet. Tillsätt resten av vattnet, salt, honung, valnötter och det mesta av mjölet. Spara lite av mjölet till utbakningen. Arbeta degen kraftigt så att den blir blank och smidig. Strö över lite av mjölet och låt jäsa till dubbel storlek i ca 45 minuter. Ta upp degen, forma till 4 bröd och lägg i brödformarna. Strö över lite mjöl och låt bröden jäsa ca 30 minuter. Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i 15 minuter.


Njut av ett nybakat bröd!


Men det räcker inte bara med fina bakformar utan använd även snygga bunkar för att förgylla bakningen, som dessa Margretheskålar från Rosti Mepal.
Vi har nu vårkampanj på Margretheset! När du köper en 2 liter eller 3 liters skål så får du ett lock på köpet! Bunkarna finns i färgerna lime, rosa och gul.


  

  


RSS 2.0