Se ett helt nytt Höganäs Keramik!Med utgångspunkt i det klassiska Höganäs-kruset har Höganäs Keramik tillsammans med designgruppen FRONT skapat nya Höganäs Keramik. Resultatet är ikoniska, tidlösa och mjuka förenklade former av ett sortiment för vardagens alla matstunder.

 


Ekologisk trend bör bli tradition!


afswedala fick liv för att verkligöra en ekologisk och hållbar framtid. Du minns kanske styrkan i dåtidens textil? Det gör afswedala tjejerna med. Därför blandar de ekologisk bomull med arvet och styrkan från gamla mormorslakan i ett afswedalabäddset. Tjejerna har kämpat för sitt material och sitt varumärke. De har kämpat för att kunna erbjuda just sådana hållbara och vackra bäddset som vi minns, som ger liv och ansikte åt hemmet. Det bästa av allt, dessa bäddtextilier är alltid helt ekologiska.

     

Sängkläderna är klassiskt vackra i modern tappning, hållbar kvalité, och utvalda detaljer som klädda mangelknappar eller knytband och broderier samt återanvändningsbar förpackning. Finns för både stora och små.

    

afswedalas mål och fokus är att skona vår jord på bästa sätt. En värld vi lever tillsammans i.

Design: Helen, Jeanette & Pernilla afswedala

Finns nu som NYHET på Hamngatan 10.


Villervalla

Nu har vi laddat upp i butiken med nyheter från Villervalla!
Välkommen in på Hamngatan 12!
 


PappelinaAtt väva i plast är en svår och långsam process där hantverket ständigt är närvarande.
Den traditionella vävtekniken föddes 1948 och moderniserades 1999 av Pappelina. Deras mattor vävs fortfarande i Djurås, Dalarna. PVC-plasten och polyester-varpen som de använder sig av, är även den tillverkad i Sverige.

Mattorna har blivit en försäljningssuccé i Sverige och börjar nu även spridas i länder runt om i världen. Pappelina är stolta över att kunna väva dessa mattor på ett traditionellt väveri i Sverige. Vi på Hamngatan är också stolta över att kunna erbjuda våra kunder dessa underbara mattor som finns i en mängd färger och mönster.Pappelina står för enkel funktionell formgivning i hög kvalitet.

Design: Lina Rickardsson


RSS 2.0