Snyggt från Edblad

Vårt sortiment från Edblad fortsätter att växa, åt alla håll. Förutom en mängd nya smycken har klädställningen blivit proppad med snygga nyheter till hösten. Men - inte nog med det! Vi har också fyllt en hylla med härliga accessoarer till hemmet. Min personliga favorit är den blå miniatyrstolen. Den klassiska Edblad-stolen skapades för en utställning 1991 och har funnits med i sortimentet sedan dess i olika skepnader. Vi har tagit in stolen i tre färger. Offwhite, matt mässing och sist men inte minst den blå varianten.
 
För varje blå stol som säljs doneras delar av beloppet till Barncancerfonden som jobbar för att bekämpa barncancer och se till så att drabbade barn och ungdomar och deras familjer får den vård och stöd de behöver. Bra Edblad, säger vi! Mer sånt! Stolen finns i två storlekar, och den större kan med fördel användas som bokstöd men båda är snygga som de är på väl vald plats i en hylla eller på en bänk.
 
 
Förutom stolarna går ett urval vaser och krukor i benporslin, smyckesaskar i obehandlad ek med mässinglock och pennor och block från Edblad att finna bland våra nyheter!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0