Återbruk när det är som bäst

Traditionsenligt julrött i all ära, men Afroart satsar på färg i många glada kombinationer för såväl högsommar som jul. Accentfärgen kan ju vara vilken som helst även i juletid, för den som bara vill och vågar!

Med unik design och traditionellt hantverk skapar Afrort arbetstillfällen i många regioner där hantverket är den viktigaste inkomstkällan. De här änglarna som är tillverkade i Mali, där hantverkarna arbetar under bra förhållanden och får rättvis lön är ett av många exempel.
Vi gillar återbruk, och då även dessa änglar, där det huvudsakliga materialet är återanvända läsk- och konservburkar, som dessutom gör varje ängel unik.

Änglarna finns i två storlekar där den största är 7x10 centimeter, och fungerar utmärkt som julgranspynt, men är självklart lika fina stående i hyllan eller på bordet.


Kommentarer
Postat av: Nettan

Hejsan.

Visst är det härligt med återbruk. Det vi sysslar med är också återbruk. Vi tar tillvara på resterna från textilindustrin. Av dessa virkas det korgar, ljuslyktor, karottunderlägg, väskor och mycket mer. Välkommen in och titta på våran blogg. Vi saknar återförsäljare i Östersund, det skulle passa oss bra eftersom jag Nettan har min dotter som bor där.

Som sagt välkommen in och kika runt på bloggen.

Vänliga hälsningar

Nettan NeMa Design

2011-11-15 @ 11:19:03
URL: http://nemadesign.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0