Såhär blir inga timmar långa

Sällskapsspel är ett tevligt sätt att samla familj och vänner på, och när passar det bättre än nu när julen närmar sig? Dessutom är det en perfekt gåva att stoppa i tomtens säck, eller att fördriva tiden med i väntan på honom.

Vi har spel med frågor kring sånt man borde veta, sånt som man egentligen inte borde veta och sånt som nästan ingen vet. Spel för sportfånar, nyförälskade, schlagerfantaster och matentusiaster. Några gör att det inte lämnas mycket åt fantasin, medan andra sätter just din fantasi på prov med kluriga frågor.



Vuxenpoäng innehåller 300 frågor med hög igenkänningsfaktor, och efter en omgång har du fått reda på dig egentliga ålder.
Funkar lika bra på middag och fest som hemma med familjen. Vuxenpoäng är också en passande present till den som börjat säga ”jag önskar mig ingenting…” Helt enkelt ett underhållande spel för många sällskap och tillfällen.

Idiotkunskap är ett annat, och i det här fallet handlar det om onödigt vetande. Har du koll på vem som genererar flest träffar på Google, eller varför Mona Lisa inte ha några ögonbryn? Om inte, så kan du få det med Idiotkunskaps hjälp.


Ha en fortsatt trevlig andra advent, önskar vi på Hamngatan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0