Edblads första klädkollektion är här

 
 
Numera har vi inte bara kläder för de små i våra butiker. Också några väl utvalda plagg från svenska Edblad har fått ta plats hos oss. Många av er har verkat vara lika förtjusta som vi, och det är så roligt! Klädkollektionen är designad av Hans och Catherine Edblad i samarbete med klädskaparen Åsa Lundin. Inspirationen till vårens kollektion har de hämtat från -50 och -60 talens modebilder, men plaggen är tänkta för dagens levnadsstil. "Med vår bas ute i skärgården har vi sett en modern Malin på Saltkråkan framför oss. Hur skulle hon se ut idag? En kvinna i farten, som rör sig mellan stan och landet" uttrycker de sig själva på Edblad. 
 
De har alltså haft många syften med plaggen och inte låtit sinnet för stil ge avkall på det komfortabla och praktiska. Edblads avskalade och nordiska formspråk ligger i grunden. De stilrena plaggen lämpar sig utmärkt till gummistövlar, men blir snabbt festliga med hjälp av ett smycke eller två.
 
Alla plagg är tillverkade i huvudsakligen ekologiska material som bambu, linne, siden och bomull odlad helt utan gifter.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0