Helene Gedda och The Cheesecake

 
Jag har gjort det förut, men måste återigen slå ett slag för Helene Gedda och hennes fantastiska illustrationer. Arbetsmani och ständig träning har drivit henne till sitt företag, men givetvis också talang och kreativitet i överflöd. Ledordet är grafiskt och bilderna går i svartvit skala, men här och var kommer ett par rosa kinder med i bilden. Hennes teckningar illustrerar en gränsvärld mellan det verkliga och surrealistiska, på ett väldigt spännande sätt, och man kan utforska och analysera hennes bilder länge utan att tröttna. Eller ens bli riktigt klok för den delen.
 
Vi har fått in en hel del nytt från The Cheesecakes sortiment på Hamngatan 10. Schysta tavlor, tygväskor, kort och handdukar till helt klart rimliga priser.

Trend: Displayboxen

 
Ni har väl inte missat displayhyllan som dök upp på flera håll under fjolåret, och som fastnade på såväl åtskilliga näthinnor som i designbloggar och inredningsmagasin?
 
Nu har vi Bloomingvilles lådor hos oss, äntligen! De blir den perfekta scenen till dina mest kära ägodelar som blir roliga att byta ut efter säsong i hyllorna. Lika snygga som ett par på väggen eller staplade i grupp på golvet eller en låg skänk. Godis för ögat tycker be! Håller ni med?

Linum Aquarelle

 
 
 
Trots att snön ligger vit på gatorna ett bra tag till har våren krupit sig in hos oss på Hamngatan. Ett av våra senaste tillskott är Linums nya kollektion Aquarelle.
Genom att kombinera Svensk design med miljövänliga referenser erbjuder Linum i vår något som skiljer sig lite från deras vanliga kollektioner. Serien aquarelle innehåller en rad produkter från kuddar till löpare, dukar och servetter till bordet och har blivit en personlig favorit.

Kollektionen är en samling är inspirerad från det gröna, med naturens skönhet och lugn som huvudelement.
De lekfulla tonerna av fräscht solgul, rosa, lila och daggrön smälter ihop på ett harmoniskt sätt, men det bästa må ändå vara tillverkningsprocessensom utan skadliga kemikalier och färgämnen, som också garanterar att 94% av tillverkningens vatten återvinns.

RSS 2.0