Ceannis kommer med vår!

 
 
Nu vet vi att våren är här! Vi har nämligen tagit emot vårens stora leverans från Ceannis, som bjuder på mängder av nyheter även den här gången.
 
När Ann-Louise Andrén startade Ceannis Living Accessories var hennes idé att skapa en ny plattform för väskor och accessoarer. Hon hade redan då mer än femton års erfarenhet av design och produktion av väskor från andra företag. Det krävdes inte lång tid för Ceannis Living Accessories att etablera sig som livsstilsvarumärke. Ett koncept med kvalitetssäkra och samtida produkter som bidrog till en helhet vare sig det gällde mode eller inredning skapades.
 
Nu efter tio år, tjugo säsonger och miljoner sålda väskor, necessärer och inredningsprodukter ställer sig många frågan hur Ceannis lyckas förnya och utveckla sig, säsong efter säsong.
 
Ann-Louise själv älskar sitt jobb. Hon själv tror på att det är deras tighta team och närhet till produktionen som gjort Ceannis så stort som det idag är. Hon finner inspiration genom resor och möten med nya människor. "Ceannis är mitt intresse" och visst ser man det. Företagets succéer Shoulder Bag och Bucket Bag visar tydligt att Ceannis vet hur man designar den ultimata väskan för såväl affärer, kortare resor, jobbet och rundan på stan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0