Naturlig hudvård från Lilla Bruket

 


 
Avnjuter i skrivande stund en nybakad bulle till söndagskaffet. Det blir en lugn avslutning på en hektisk vecka, så jag kom att tänka på vad som skulle kunna fullborda en dag som denna. För några veckor sedan kom ett väldoftande lass produkter från Lilla Bruket till oss på Hamngatan, och lite egentid i badkaret känns inte mer passande än nu, när hösten sakta smyger sig på.
 
Produkternas bas är framställd av olika vegetabiliska råvaror, örter och eteriska oljor. Alla med olika egenskaper. Vare sig man söker en produkt som verkar läkande, skrubbande, energigivande eller mjukgörande så kan man hitta den i Lilla Brukets kurbadssortiment.
Mineraloljor och paraffiner som är basingrediensen i de flesta massproducerade produkter innehåller inga vitaminer, inga mineraler och inga natuliga fetter, och därför kan det vara ett trygghetsbeslut att använda naturlig och ekologisk hudvård som inte innehåller artificiella förtjocknings,- färg eller doftmedel. Dessutom är förpackningarna himla snygga att ha på en öppen hylla i badrummet, i handväskan eller i köket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0