Dova pasteller och prunkade grönska

Ska jag ge mig på att summera de delar av Formex som inte skrek efter ögat med starka neonkulörer blir ett av ledorden återigen pastell. På sina håll aningen smutsigare än i fjol.
Ett annat begrepp som inte tåls att hoppas över är odlingskärlek. Det är dags att hoppa i storstövlarna och inspektera vad naturen har att erbjuda. Istället för att enabart plocka in naturinslag som trärent och betong väljer vi nu att gå ut och uppleva naturen på närmare håll. Vi får inte nog av odling, trädgårdsarbete och frisk luft om vi ska utgå från vad trenderna säger.
 
Om man inte längtar efter vårsolen sedan innan så gör man det efter ett varv här. Det lilla jag har till gröna fingrar kliar så det förslår.
 
Restaurangen var byggd som en trappavsats, och uppe på läktaren fanns fyra inbjudande torgstånd. De dignade alla av vackra designprylar, av såväl gamla klassiska utställare som nya ännu okända.
 
På läktaren fanns också detta inbjudande hörn, som tydligt speglar hur vi tar med oss vardagen ut den här sommaren. Friskt och fräscht.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0