Danska Bloomingville hos oss

Efter en helg med Storgatandagar och Åre höstmarknad är vi tillbaka i gängorna. Hoppas att ni inte missade vår modevisning som ägde rum i gränden mellan butikerna. Det var tolv glada och smånervösa modeller som letade sig upp på vårt kontor för några hektiska ombyten. Alla mellan fyra månader och fem år. Det blev en rolig show, vilket barnen också tyckte. Lär bli en repris till våren eller nästa höst för er som missade. Eller både och kanske..?
Vi slänger upp några bilder här snart.
 
 
Först vill jag visa något som vi snappade upp på Formex, men som skjutits på här på bloggen. Boomingville är ett fantastiskt dansk märke som gärna blandar sin egen tappning av den nordiska stilen med gammalt och vintage. Bloomingville stödjer även organisationer som Cancerfonden och Rädda barnen, vilket ger ytterligare värde och stil till deras produkter.
Vi har speciellt fastnat för deras porslin, där varje skål och mugg kan kombineras i oändlighet, men också fungerar bra i de flesta hem. Asiatiskt, svenskt, gammalt eller modernt? Spelar ingen roll.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0