Stockholm Furniture & Light Fair 2012







Förra veckan slogs portarna upp för Stockholm Furniture & Light Fair, världens största möbel,- och ljusmässa sprängfylld med skandinavisk design. Hallarna var fyllda med fräscha nyheter, i välbekanta material som trärent och tung betong.
Levenrantörerna hade förstått vikten av en snygg monter och monterarkitekturerna var välgenomtänkta, vilket gav flera utställare plus i kanten, och lite extra inspiration för beskådaren. 
Ung och innovativ design fick möta klassiska och länge beprövade material, och vi besökare fick ta del av en schyst mix.


En av uställarna var välkända Jan Rundgren, som visade upp trendutställningen med temat "mitt hem är min borg". Hjärtat i många moderna hem är köket, vilket också är navet i Jan's utställning, omgivet av ett antal rum som bygger på kommande inredningstrender.
-Jag har valt att fokusera på hemmet som en viktig del av våra liv - inte bara som en viktig plats för umgänge och en säker reträtt, men också allt mer som en arbetsplats, sa Jan Rundgren, som menar att hemmet är en plats för kreativt skapande och personliga uttryck. Vi kan inte annat än att hålla med, även här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0