Härligheter från Höganäs

Tycker ni om det klassiska Höganäskruset så kommer ni förmodligen tycka om det här!
En öronprydd serie som erbjuder det mesta i servisväg, och som inspirerats av Höganäs långa historia och minnena av kruset som funnits i de flesta svenska hem. Dessa skålar, ljusstakar, kaffemuggar, temuggar och fantastiskt söta espressomuggar finns i sju både glansiga och matta utföranden, och har nu fått ta plats på Hamngatan 10.





Den framgångsrika designgruppen Front är skaparna bakom denna design, och deras främsta mening är att de olika delarna ska fylla sin funktion och vara en del av användarens vardag i många år framöver, mer än att skapa något som håller en kort period.
De mindre skålarna lämpar sig bra för exempelvis snacks, röror eller soppa, medan den större är en utmärkt uppläggningsmodell för såväl mat som sallad. Eller varför inte som fruktskål? Till samtliga muggar hör ett träfat, som även passar som ett praktiskt lock.

Det är kanske tidigt att tänka på julen, men ljusstaken, med sin klassiska modell i ny design, ger lite juliga vibbar, och det är lätt att drömma sig ett par månader framåt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0